Ingredience

  • 2 cups half and half
  • 200g cokoladoveho proteinu (napr.: Prom-in essential pure CFM 80)
  • Walden farms chocolate DIP
  • 90% cokolada (doporucujeme Lindt)
  • 70g mandloveho, nebo burakoveho masla
  • kokos
  • voda

Postup

  1. Smichame dohromady protein, 1/2 cokoladoveho dipu Walden farms a mandlove maslo. Pridavame vodu dokud nevznikne hmota ze ktere pujdou vytvarovat proteinove tycinky.
  2. Z testa pekne jednu po druhe vytvarujeme a polozime na pecici papir.
  3. Roztavime cokoladu, kterou tycinky polijeme z obou stran a hned posypeme kokosem.
  4. Pak dame tycinky do mrazaku (i s pecicim papirem) – nechame ztuhnout aspon 3 hodiny a pred konzumaci je dobre je nechat alespon 15 minut pri pokojove teplote aby malinko povolily.